Ικαρία: Μυστήριο με την εξαφάνιση 34χρονης Βρετανίδας τουρίστριας

Ικαρία: Μυστήριο με την εξαφάνιση 34χρονης Βρετανίδας τουρίστριας

Μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων της Πυροσβεστικής, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, αλλά και πολλών κατοίκων της Ικαρίας, από το απόγευμα της Δευτέρας (6/8) για την εξαφάνιση μιας 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού.

Την εξαφάνισή της κατήγγειλε ο ο σύζυγός της σύμφωνα με τον οποίο η γυναίκα βγήκε για τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Όλη η περιοχή κυριολεκτικά «χτενίζεται» απ’ όλες τις δυνάμεις για την ανεύρεση της αγνοούμενης τουρίστριας, χωρίς μέχρι τώρα κάποιο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με το ikariaki.gr στο νησί έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.

Οι έρευνες των επίγειων δυνάμεων έκαναν έρευνες στην περιοχή του Φάρου (Δράκανο), ενώ αργότερα δυνάμεις εθελοντών πυροσβεστών έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμα από το κινητό της αγνοούμενης εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ενώ το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής συνεχίζει την έρευνα και μετά την δύση του ήλιου, στην περιοχή του Δράκανου, αφού είναι εξοπλισμένο με θερμοκάμερες τελευταίας τεχνολογίας.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είπαν ότι είδαν κάποια κοπέλα να τρέχει  στην περιοχή του Δράκανου – Φάρου, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την αγνοουμένη