Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία νεαρού σεφ, ο οποίος δέχτηκε βασανιστήρια σε εστιατόριο που έκανε την πρακτική του. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για το εστιατόριο του γνωστού σεφ, Έκτορα Μποτρίνι.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 19χρονος φέρεται να δεχόταν «επιθέσεις» με καυτό λάδι στα χέρια και εγκαύματα με τα εργαλεία μαγειρικής, από τον υπεύθυνο κουζίνας εστιατορίου που τον αποδοκίμαζε φραστικά ενώ τους ασκούσε και λεκτική βία.

Ο Μποτρίνι στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Αυτά είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε ποια είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι πολύ ψέμα. Σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, ένας άνθρωπος που δεν είναι ευχαριστημένος σε μία επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σχοινί, ή με αλυσίδα στο πόδι. Ακούω χοντράδες, προσεχώς θα φανεί η αλήθεια. Είμαι σίγουρος. Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας… όλοι γελάμε με αυτά που ακούμε».

Ο δικηγόρος του νεαρού ανέφερε στο Open TV: «Για να μην ζήσουμε νέα υπόθεση Ιωαννίνων (σ.σ.: θάνατος Βαγγέλη Γιακουμάκη) βγήκε και τα αποκάλυψε όλα αυτά ο νεαρός μάγειρας».

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ο επίδοξος σεφ όχι μόνο δεχόταν βασανιστήρια αλλά εργαζόταν και 12 με 13 ώρες την ημέρα: «Πρόκειται για μία πρωτοφανή, ακατανόητη, ανεξήγητη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του».

Και συνεχίζει: «Τον έκαιγαν με καυτό λάδι και με εργαλεία κουζίνας. Έχει εξεταστεί από ιατροδικαστές κι όλα θα αποδειχθούν περίτρανα. Εάν γνωρίζει ή όχι (σ.σ.: ο Μποτρίνι) προκύπτουν μέσα από την έρευνα… Και γνώριζε… Μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι ακριβώς νομίζει. Ό,τι έγινε για να μην εμφανιστεί στην Κέρκυρα υπόθεση αντίστοιχητων Ιωαννίνων, με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις