Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Τι λένε η αδελφή της και αυτός που την είδε για τελευταία φορά

Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία: Τι λένε η αδελφή της και αυτός που την είδε για τελευταία φορά

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους της Βρετανίδας αστροφυσικού τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ενώ έκανε διακοπές με τον σύντροφο της στην Ικαρία

Η κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό της είναι τεράστια, αφού έχουν επιστρατεύσει εκτός από ελικόπτερο της Αστυνομίας και σκάφος του Λιμενικού, ακόμη και drone. 

Οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ εξετάζουν τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο μαξιλάρι του κρεβατιού της.

Στο Open και την Ευλαμπία Ρέβη μίλησε η αδελφή της 35χρονης αστροφυσικού, ενώ οι φίλοι και η οικογένειά της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στις Αρχές. 


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Εξαφάνιση 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία- Βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι της

Η αδελφή της μίλησε στο Open και έδωσε το δικό της μήνυμα. «Δεν γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες για το πού μπορεί να είναι η αδελφή μου. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με τους φίλους της που είναι στην Ελλάδα και στην Κύπρο και ενημερώνομαι διαρκώς για την πορεία των ερευνών. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι δικοί της άνθρωποι απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να απευθυνθεί στην Αστυνομία. Η Σάσκια Κωνσταντίνου, φίλη της αγνοούμενης, μέσω του OPEN, ζητεί όσοι ξέρουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις Αρχές. 

Η 35χρονη Βρετανίδα εξαφανίστηκε ενώ έκανε διακοπές στην Ικαρία. Είχε βγει για να τρέξει στον οικισμό Κεραμέ και έκτοτε οι έρευνες έχουν εστιαστεί στην ευρύτερη περιοχή. Οι ώρες αγωνίας για τους αγαπημένους της έχουν χτυπήσει κόκκινο. 

Στο βίντεο που παρουσιάζει το OPEN εμφανίζεται η Νάταλι Κρίστοφερ, που αγνοείται στην Ικαρία, να συμμετέχει σε ένα πρότζεκτ αστρονομίας για την παγκόσμια ειρήνη. «Να διαλύσουμε αυτόν τον μύθο "αυτοί και εμείς"», λέει η ίδια. Φαίνεται να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ικαρίας λίγες ώρες προτού εξαφανιστεί. Η υπόθεση της Βρετανίδας αστροφυσικού είναι ένα θρίλερ για γερά νεύρα με τους αστυνομικούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Σε μαξιλάρι του κρεβατιού στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο της στο νησί βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Ο σύντροφός της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το αίμα είναι δικό της και ότι το βράδυ πριν χαθεί εμφάνισε ρινορραγία. Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος ανέφερε: «Το πρωί όταν η καμαριέρα πήγε να δώσει τα πρωινά δεν έπεσε στην αντίληψή της αίματα και στίγματα και τα λοιπά. Ένα ωραίο ζευγαράκι. Δεν μας κίνησε κάτι το περίεργο. "Θα αργήσω λίγο να γυρίσω. Μην ανησυχείς". Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε. Έτρεχε σαν τρελός να ψάξει να την βρει», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Την δήλωση εξαφάνισής της την έκανε ο 38χρονος σύντροφός της με τον οποίο βρίσκονταν μαζί στην Ικαρία από τις 3 Αυγούστου. Ο ίδιος δήλωσε στους αστυνομικούς: «Ξύπνησα και δεν την βρήκα στο κρεβάτι μας. Αμέσως της τηλεφώνησα για να δω πού είναι. Μου απάντησε και μου είπε ότι έχει πάει για τρέξιμο. Μετά δεν μπορούσα να την βρω στο τηλέφωνο, ανησύχησα και γι’ αυτό δηλώνω την εξαφάνισή της».