Το χτύπημα στο κεφάλι τηςΝάταλι Κρίστοφερ, κατά την πτώση της στη χαράδρα στην Ικαρία, ήταν αυτό που έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης Αγγλίδας αστροφυσικού, όπως έδειξε η νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, επιβεβαιώνοντας την αρχική του εκτίμηση- από την πρώτη εξέταση στη σορό της 34χρονης, στη μοιραία χαράδρα- περί ακαριαίου θανάτου από την πτώση.

Με βάση λοιπόν τα ευρήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στην ινιακή χώρα. Είχε βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις, οι περισσότερες στο πίσω μέρος του κεφαλιού, γεγονός που δείχνει ότι έπεσε με το πίσω μέρος του σώματός της.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Συντετριμμένος ο σύντροφος της Βρετανίδας αστροφυσικού…
Διαβάστε: Ικαρία: Τι λέει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Νάταλι

Η Νάταλι Κρίστοφερ υπέστη συντριπτικό κάταγμα ινιακής χώρας (στο πίσω μέρος του κεφαλιού), όταν έπεσε στη χαράδρα, κοντά στο ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει με τον σύντροφό της, στην Ικαρία. Αυτό το κάταγμα προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατό της, σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από την νεκροτομή.

Επίσης, η 34χρονη Αγγλίδα αστροφυσικός υπέστη κάταγμα κλείδας, κακώσεις στα γόνατα και στο αριστερό χέρι. Επιπλέον, υπάρχουν δείγματα ότι υπήρξε ανακοπή της πτωτικής πορείας της, σε εξοχή βράχου, δηλαδή πέφτοντας χτύπησε σε κάποιο σημείο, προτού καταλήξει στη χαράδρα βάθους 20 μέτρων. Παράλληλα, από τη νεκροτομή δεν προέκυψαν ίχνη πάλης ή κάποιο άλλο εύρημα που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια.


Απάτη

Εν τω μεταξύ,αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη ότι κάποιοι προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν τον θάνατο της Νάταλι Κρίστοφερ στην Ικαρία, προκειμένου να βγάλουν χρήματα. Κάποιοι επιτήδειοι επιχείρησαν να συλλέξουν χρήματα για την κηδεία της 34χρονης Αγγλίδας, χρησιμοποιώντας το όνομα φίλης της, η οποία αποκάλυψε την απάτη. Για το θέμα έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρχές και οι εμπλεκόμενοι θα διωχθούν ποινικά.

Πιο αναλυτικά, τοΓραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από καταγγελία, διερευνά υπόθεση πλαστογραφίας μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού υπολογιστή, δηλαδή τη δημιουργία ψεύτικης ιστοσελίδας με σκοπό την εξασφάλιση χρηματικού ποσού στο όνομα της Νάταλι Κρίστοφερ, που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία.

Ο λογαριασμός δημιουργήθηκε σε ιστοσελίδα εισφορών για κοινωνικά θέματα, όπου ζητούνται εισφορές για την κηδεία της 35χρονης που έχασε τη ζωή της στην Ικαρία. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, δήλωσε ότι «από έλεγχο που έγινε σε σχέση με τη σελίδα φαίνεται ότι το πρόσωπο που προέβηκε στην εγγραφή της, δήλωσε χώρα διαμονής τρίτη χώρα».

Έπειτα από ενέργειες της Αστυνομίας, ανέφερε, διαγράφηκε η συγκεκριμένη ιστοσελίδα και οι εξετάσεις συνεχίζονται προς εντοπισμό του προσώπου που την δημοσίευσε. «Το κοινό καλείται να είναι πολύ προσεκτικό, αφού πρόκειται για απάτη και να μην καταβάλλει οποιοδήποτε χρηματικό ποσό χωρίς προηγουμένως να βεβαιωθεί ότι πρόκειται για αξιόπιστη ιστοσελίδα» προέτρεψε ο κ. Ανδρέου.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις