Θύελλα αντιδράσεων, όπως αποτυπώνεται και στα δημοσιεύματα του Τύπου, έχει προκαλέσει στη Βρετανία η αποφυλάκιση του βιαστή της Κέρκυρας, παρά τα 52 χρόνια φυλάκισης που του είχαν επιβληθεί για τον βιασμό τριών Βρετανίδων τουριστριών.

Το αποκαλούμενο και "τέρας του κάβου" που έβαζε στο στόχαστρο Βρετανίδες στο ελληνικό νησί αφήνεται ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα και τον βλέπουν σε μπαρ, γράφει η Sun.

To "τέρας του κάβου"… Ο βιαστής που έπιανε θύματα Βρετανίδες, αφήνεται ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα, γράφει η Exrpess.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Με αυτούς τους τίτλους υποδέχθηκαν τα βρετανικά ΜΜΕ την αποφυλάκιση του 39χρονου κατηγορουμένου που καταδικάστηκε για τους τρεις βιασμούς Βρετανίδων στην Κέρκυρα το 2010. Ο δράστης είναι εδώ και μήνες ελεύθερος και φέρεται να κυκλοφορεί στον κάβο της Κέρκυρας όπου διέπραξε τα εγκλήματά του.

"Μου μιλούσε ευγενικά και ήρεμα και μετά με βίασε. Με βίασε έξι συνολικά φορές. Μου έλεγε σε σπαστά αγγλικά: έλα τώρα, δεν είναι τόσο άσχημα, δεν είμαι κακός άνδρας. Αν δεν αντιστέκεσαι θα είναι καλύτερα", είπε ένα από τα θύματά του στο δικαστήριο, το οποίο τον καταδίκασε σε 52 χρόνια κάθειρξη.

Ωστόσο η ποινή του στο Εφετείο μειώθηκε.

"Παραδέχθηκε τους δύο από τους τρεις αν θυμάμαι καλά, αρνήθηκε τον έναν. Το δικαστήριο συνυπολόγισε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα του, το προβληματικό περιβάλλον που μεγάλωσε, έλαβε υπόψη την μεταμέλεια και του έδωσε τη δυνατότητα, επωφελούμενος τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, να αποφυλακιστεί νωρίτερα. Στο δικαστήριο ο δράστης είχε ζητήσει συγγνώμη για τις πράξεις του και υποστήριξε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μάλιστα πριν από μερικές μέρες μίλησε στην αγγλική Exrpess. "Βγήκα έξω λόγω νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν έχω πλέον σχέση με ναρκωτικά που με έκαναν να τρελαίνομαι. Δεν κάνω τέτοια χρήση τώρα, άρα δεν αποτελώ κίνδυνο. Τώρα είμαι με μία κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτή", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο δράστης φέρεται στα 25 του να είχε καταδικαστεί ξανά για βιασμό τουριστριών.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις