Ελεύθερος αφέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο 28χρονος που σκότωσε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο.

Ο 28χρονος, που είναι στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, με απόφαση του εισαγγελέα από το ναυτοδικείο Πειραιά αφέθηκε ελεύθερος από το βράδυ της Κυριακής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος εγκατέλειψε αιμόφυρτα τα θύματά του, ενώ όταν εντοπίστηκε από την αστυνομία, προσπάθησε να διαφύγει μέσω θαλάσσης με το σκάφος του…

Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Καμάρες Αιγαίου από το φρικτό τροχαίο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου τους χτύπησε με τόση σφοδρότητα, με αποτέλεσμα γιαγιά και εγγόνι να εκσφεσδονιστούν δέκα μέτρα μακριά!

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά κατέβηκε από το όχημα και είδε πως είχε τραυματίσει την γιαγιά και το εγγονάκι και τότε επιχείρησε να το σκάσει.

«Μόλις είδε το παιδάκι με ανοιγμένο το κεφάλι, το έβαλε στα πόδια», δήλωσε στον ΣΚΑΪ αυτόπτης μάρτυρας, που περιγράφει καρέ-καρέ το τροχαίο.

Πάντως, από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι πιθανότερη αιτία για το τραγικό δυστύχημα ήταν η υπερβολική ταχύτητα.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός πως το άτυχο αγοράκι είχε βαφτιστεί μόλις πριν από λίγες ημέρες…