Οργή και αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση του εισαγγελέα του Ναυτοδικείου να αφήσει ελεύθερο τον 28χρονο δόκιμο του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος σκότωσε με το αυτοκίνητο του, στο Αίγιο, μια 67χρονη γυναίκα και το 1,5 έτους εγγονάκι της, σκορπώντας ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

Παράλληλα, οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για το δυστύχημα, προκαλούν αποτροπιασμό. Ο οδηγός, που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη γιαγιά και στο βρέφος, όχι μόνο δεν παρείχε τις πρώτες βοήθειες στα θύματά του, αλλά τα εγκατέλειψε και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι δηλώσεις των τραγικών γονέων συγκλονίζουν, όπως και οι μαρτυρίες κατοίκων, αλλά και αυτοπτών μαρτύρων είναι ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στο Αίγιο.

Διαβάστε: Τραγωδία στο Αίγιο: Ελεύθερος ο 28χρονος οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Όλοι είναι έξαλλοι με την απόφαση του εισαγγελέα και εξέφραζαν την απορία πώς είναι δυνατόν ο συγκεκριμένος άνθρωπος να μην προφυλακίζεται, τη στιγμή που οι ίδιοι δεν έχουν θάψει καν τα θύματα της τραγωδίας.

Το ρεπορτάζ του Open Tv φωτίζει τις λεπτομέρειες για το πώς το αυτοκίνητο του 28χρονου έπεσε πάνω σε γιαγιά και εγγονάκι, με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αλλά και το πώς ο υπεύθυνος του δυστυχήματος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη.

Το ρεπορτάζ είναι αποκαλυπτικό, καθώς το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το OPEN δείχνει τη στιγμή που το όχημα χτυπά τη γιαγιά και το εγγόνι της.


Δείτε το σχετικό βίντεο: