Τραγωδία στο Αίγιο: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του 28χρονου οδηγού

Τραγωδία στο Αίγιο: Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος του 28χρονου οδηγού

Επικοινωνία με την οικογένεια των θυμάτων ζητά ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του 28χρονου που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο.

Επιπροσθέτως, σημειώνει ότι ο 28χρονος που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, νοσηλεύεται σε Ψυχιατρική κλινική εξαιτίας του σοκ και δεν αρνείται την υπαιτιότητά του. Σημειώνεται ότι ο κ. Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση μαζί με τον μέχρι τώρα δικηγόρο του 28χρονου, Γιάννη Σαμέλη.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια

Αναλυτικότερα, σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της.

Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως».

«Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη».