Ο Ανδρέας Λοβέρδος χαρακτήρισε "τελευταίο σπασμό του Ρασπούτιν" την άσκηση δίωξης σε βάρος του για την υπόθεση Novartis και υπογράμμισε "θα τους τσακίσω με τα προνόμια του απλού Έλληνα πολίτη".

Ο βουλευτής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, μεταξύ άλλων τόνισε πως ένας επώνυμος μάρτυρας έδινε χρήματα σε έναν από τους "κουκουλοφόρους"μάρτυρες για να καταθέσει "συγκεκριμένα πράγματα".

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο στην υπόθεση, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε:

"Τώρα θα τον δω τον φάκελο που θα έρθει στη Βουλή, αλλά από ό,τι μαθαίνω κανένα, αντίθετα έχω να σας πω ότι στο πλαίσιο κατάχρησης εξουσίας που έχει ασκηθεί και οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλες και σε όλους υπάρχουν στοιχεία καινούργια που προέκυψαν μετά τη δική μου παροχή διευκρινίσεων που είναι σε αντίθετη κατεύθυνση.

Δηλαδή: Πήγε μάρτυρας και είπε ότι έδινε χρήματα σε έναν από τους κουκουλοφόρους. Δεύτερο και σοβαρότερο ένας εκ των μαρτύρων που πήγε χωρίς κουκούλα, επειδή μηνύθηκε, πήγε με τον δικηγόρο του στον ανακριτή του και κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο λέει ότι "άλλα έλεγε και άλλα έγραφαν και ότι πιεζόταν και δεν του έδειχναν στο τέλος να διαβάσει τι είναι αυτό που είχε πει"».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Λοβέρδος, η εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Τουλουπάκη στέλνει ξανά τη δικογραφία στη Βουλή χωρίς λόγο, με μοναδικό στόχο να πει ότι «αρχειοθετώ όλο τον κόσμο άλλα να, κάτι βρήκα».

Κλείνοντας, είπε: «Θα τους τσακίσω, θα τους διαλύσω με τα προνόμια που διαθέτει ο απλός Έλληνας πολίτης, όχι με τα προνόμια και τα προσχήματα βουλευτών και υπουργών. Θα μου φάει κάποιους μήνες παραπάνω. Δεν πειράζει, εδώ είμαστε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις