Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές, μετά το τραγικό δυστύχημα με θύμα ένα κορίτσι 14 ετών, που σκοτώθηκε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, χρησιμοποιώντας παιχνίδι σε λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου.

Πληροφορίες του Έθνους αναφέρουν πως συνελήφθη η ιδιοκτήτρια και η υπεύθυνη του λούνα παρκ.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

Κοντά στο λούνα παρκ γινόταν πανηγύρι.

Το κορίτσι βρισκόταν στο λούνα παρκ με τους γονείς του και ανέβηκε στο παιχνίδι "χαλί", με φίλους του.

Ωστόσο, το παιδί εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι, σύμφωνα με μαρτυρίες, έπεσε από μεγάλο ύψος και "σφηνώθηκε" στη βάση άλλων παιχνιδιών και έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, είχε άσχημα τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία των παιχνιδιώνκαι κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ασθενοφόρο από το "Αχιλλοπούλειο" Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο Κέντρο Υγείας του Αλμυρούτέθηκαν όλοι σε συναγερμό μόλις έγινε γνωστό το συμβάν.

Εκεί, εκτός από την προετοιμασία της διακομιδής του κοριτσιού στο Αχιλλοπούλειο, είχαν να αντιμετωπίσουν άλλα τουλάχιστον έξι περιστατικά λιποθυμιών από άτομα που κατέρρευσαν λόγω σοκ.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή.

Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ, Έθνος, Larissanetκαι Ταχυδρόμο