Έλυσε τη σιωπή της η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου, όπου μια 14χρονη βρήκε τραγικό θάνατο όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «χαλί».

Η ιδιοκτήτρια, 73 ετών, είναι χρόνια στο χώρο των λούνα παρκ, ενώ παιχνίδια της επιχείρησης της έχουν στηθεί κατά καιρούς σε πολλές πόλεις της Ελλάδας όπως στην Ξάνθη και τη Χαλκίδα.

Η ίδια μίλησε στο Star: «Είμαι μία μάνα που έχει χάσει μια κόρη 32 ετών. Συμπαραστέκομαι με όλη μου την ψυχή, με όλο το ήθος, δίπλα στους ανθρώπους που χάσανε το παιδί τους.

Μη σπιλώνουμε την ψυχή του παιδιού. Θα έρθει η ώρα η κατάλληλη, που θα πρέπει είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε να αποδείξουμε την ενοχή μας ή την αθώωσή μας. Ας σεβαστούμε το πένθος των ανθρώπων».

Συνέχισε, λέγοντας: «Το πιστεύω από τα βάθη της ψυχής μου. Είμαι μάνα, μου σκότωσαν μία κόρη 32 ετών. Οι εγκληματίες είναι έξω…Είναι δυνατόν εγώ να γίνω εγκληματίας; Ποτέ… Βάλτε δέκα χέρια στο Ευαγγέλιο».

Σήμερα η κηδεία της 14χρονης

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται η κηδεία της 14χρονης, ενώ το πρωί θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Η κηδεία της άτυχης 14χρονης θα γίνει στο Αλμυρό Βόλου.

Στο ίδιο μηχάνημα είχε τραυματιστεί σοβαρά και μία 9χρονη

Σύμφωνα με μαρτυρία της ιδιοκτήτριας το 2009 είχε σημειωθεί ένα ακόμα σοκαριστικό ατύχημα, όπου μια εννιάχρονη είχε εκσφενδονιστεί από το ίδιο παιχνίδι και είχε γλιτώσει με βαρύτατους τραυματισμούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο newsit, ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας Μπουρτζίκα, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η γυναίκα τότε είχε καταδικαστεί αμετακλήτως από την ελληνική Δικαιοσύνη!