Σοβαρή κρίνεται πλέον η κατάσταση υγείας του πατέρα της 14χρονης μαθήτριας Γυμνασίου, που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, ο πατέρας της 14χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος Χρήστος Νάστος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «Γνωρίζουμε επακριβώς τι συνέβη ωστόσο είναι νωρίς στην παρούσα χρονική στιγμή, μόλις δύο μέρες μετά

Ο κ. Νάστος τόνισε πως ο χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος και εξαφανίστηκε μετά το τραγικό δυστύχημα, αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως στην αστυνομία, ενώ τόνισε πως δεν προσεκλήθη από τις Αρχές.

Τόνισε, δε, πως δεν τίθεται θέμα άδειας λειτουργίας σε σχέση ειδικά με το συγκεκριμένο μηχάνημα-παιχνίδι από το οποίο εκσφενδονίστηκε, κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες, το άτυχο παιδί: «Τα μηχανήματα αυτά έχουν συγκεκριμένες πιστοποιήσεις και προδιαγραφές».