Ακατάλληλο είχε κριθεί με παλαιότερη δικαστική απόφαση, το παιχνίδι στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο η 14χρονη στο λούνα παρκ του Βόλου.

Στην αποκάλυψη προέβη ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος είναι συνήγορος της οικογένειας του Ιωάννη Μπουρτζίκα, που λίγο έλειψε να χάσει το παιδί του στο ίδιο παιχνίδι.

Όπως είπε στο newsbomb.gr ο κ. Δημητρακόπουλος,η κόρη του κ. Μπουρτζίκα είχε ατύχημα που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τηζωή, στο ίδιο παιχνίδι το 2009 στην Χαλκίδα.

Το ατύχημα είχε γίνει σε λούνα παρκ, ιδιοκτησίας της ίδιας γυναίκας που εμπλέκεται ως ιδιοκτήτρια στο θανατηφόρο ατύχημα στον Αλμυρό Βόλου.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημητρακόπουλος, σε ποινικό δικαστήριο που είχε γίνει με αφορμή το βαρύτατο τραυματισμό της 9χρονης, το πόρισμα των πραγματογνωμόνων κατέληγε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα τύπου χαλί, είναι ακατάλληλο για παιδιά και ανηλίκους.

Και συνεχίζει ο κ. Δημητρακόπουλος: «Όπως γίνεται αντιληπτό, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι πρόκειται για το ίδιο μηχάνημα, που προκλήθηκε ο θάνατος της μικρής, τότε υπάρχει εγκληματική αμέλεια».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις