Μικρά ή μεγάλα, λιγότερο ή περισσότερο αθώα, τα ψέμματα που αφορούν τη (-)ουαλική ζωή ενός άνδρα ή μιας γυναίκας είναι συνήθως τα ίδια και ειπώνονται από μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Μπορεί να λέγονται επειδή κάποιος δε θέλει να κάνει το σύντροφό του να αισθανθεί άβολα και άσχημα ή ακόμη επειδή θέλει να δείξει μια διαφορετική εικόνα της (-)ουαλικής του ζωής.

Δείτε τρία συνηθισμένα ψέμματα…

Ο αριθμός των συντρόφων

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων καθώς δεν ξέρουν αν θα φανεί στον άλλον μεγάλος ή μικρός αυτός ο αριθμός. Αν δε θέλετε να πείτε ψέμματα, μπορείτε να πείτε στον σύντροφό σας ότι δεν θέλετε να συζητήσετε το ερωτικό ιστορικό σας.

Η ύπαρξη και η συχνότητα του (-)ού

Έχει συμβεί σε πολλούς αν όχι σε όλους να που ψέμματα στο σύντροφό τους για το αν είχαν (-)ό. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να καθοδηγούμε το σύντρόφό μας την επόμενη φορά ώστε να μην φτάνουμε στο σημείο να προσποιούμαστε.

«Ήσουν ο καλύτερος/ η καλύτερη που είχα ποτέ»

Άλλη μια παγίδα στην οποία πολλοί πέφτουν και το να κάνουν για να μη νιώσει άσχημα ο άλλος και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή του. Δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε καταστάσεις αλλά να επικεντρωθούμε στη σχέση που έχουμε τώρα.

Πηγή: baby.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις