Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςεξέφρασε με ένα tweet τη θλίψη του για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας μεγάλος τραγουδοποιός και η απώλειά του αφήνει ένα κενό σε όλους μας. Ήταν και ένας υπέροχος άνθρωπος που είχα την τιμή να γνωρίζω προσωπικά. Η μουσική του θα μας συνοδεύει πάντα. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του.»


Πριν λίγους μήνες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιοδείας του Κ. Μητσοτάκη στη Βόρεια Ελλάδα, ο νυν πρωθυπουργός είχε πάει να δει τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στη μουσική σκηνή όπου τραγουδούσε μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης, κάθισε σε ένα από τα πίσω τραπέζια του μαγαζιού μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και στενούς του συνεργάτες. Κάποια στιγμή πήγε και στα καμαρίνια και ευχαρίστησε το Νίκο Πορτοκάλογλου και το Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

«Είχα βάλει στοίχημα να μην σας χάσω πριν αρχίσετε τις καλοκαιρινές σας περιοδείες κι έτσι τα κατάφερα να σας δω στη διάρκεια μιας δική μου» τους είπε, ενώ ζήτησε συγγνώμη που δεν θα μείνει μέχρι το τέλος γιατί η περιοδεία συνεχιζόταν από νωρίς το πρωί στις Σέρρες.

«Την άλλη φορά θα παίξουμε το πρόγραμμα ανάποδα για να ακούσετε και το φινάλε» τού απάντησαν οι δυο καλλιτέχνες και τον ευχαρίστησαν που τους τίμησε με την παρουσία του.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις