Ιταλός επιχειρηματίας με εταιρίες Holding στο Λονδίνο νοίκιασε πολυτελέστατη βίλα στη Μύκονο, όμως όταν ήρθε η στιγμή να πληρώσει… το έβαλε στα πόδια!

Για την κράτηση της βίλας μεσολάβησε ένας Έλληνας, που δήλωσε επιχειρηματίας κι αυτός, όμως τελικά αποδείχθηκε πως πρόκειται για έναν ψυκτικό ο οποίος είχε εργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν σε ξενοδοχείο στο Βόλο.

Η άφιξη της οικογένειας του Ιταλού, προγραμματίστηκε για τις 5 Ιουλίου και η αναχώρηση για τις 26 Ιουλίου. Πρώτα έφτασαν στη Μύκονο η σύζυγος του με τα δυο παιδιά τους, ενώ εκείνος ήρθε δυο μέρες αργότερα και αφού πρώτα είχε καταβάλει με χρέωση της πιστωτικής του κάρτας το ποσό των 50.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχούσε στην συμφωνηθείσα προκαταβολή για τασυνολικά 179.800 ευρώ που ήταν και το κόστος της κράτησης.

Ο επιχειρηματίας δήλωνε ενθουσιασμένος, χωρίς ωστόσο να δείχνει πρόθεση να καταβάλει το ποσό που υπολειπότανγια να κλείσει ο λογαριασμός, παρά τις συνεχείς οχλήσεις εκ μέρους του ταξιδιωτικού γραφείου.

Κάποια στιγμή είπε ότι θα έστελνε και το υπόλοιπο ποσό με δυο τραπεζικά εμβάσματα από μια ελβετική και μια ιταλική τράπεζα. Όμως, τα εμβάσματα δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, διότι ενώ φαινόταν ότι τα χρήματα κατατίθενται στον λογαριασμό του γραφείου, τελευταία στιγμή η συναλλαγή δεν ολοκληρωνόταν, προφανώς επειδή ο πελάτης ακύρωνε το έμβασμα προτού εκταμιευτεί το ποσό των 129.800 ευρώ.

Τελικά, στις 15 Ιουλίου, ο Ιταλός επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό τζετ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και πέταξε για Κωνσταντινούπολη, αφήνοντας άφωνους τους ανθρώπους του ταξιδιωτικού γραφείου, οι οποίοι αναγκάστηκαν να δώσουν από την τσέπη τους 40.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της βίλας για να τον αποζημιώσουν, ενώ θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα μέσω της δικαστικής οδού.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις