Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε μια νεαρή κοπέλα από τη Βρετανία που έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο.

Η 22χρονη Τζέμα Ρέινολντς έκανε διακοπές με τις φίλες της στη Ζάκυνθο, όταν ένα βράδυ βρέθηκαν να διασκεδάζουν σε ένα νυχτερινό κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δύο νέοι έριξαν ένα χάπι στο ποτό της. Για καλή της τύχη οι φίλες της εκείνη την ώρα τραβούσαν βίντεο και αντελήφθησαν την κίνηση: «Ήμουν στη Ζάκυνθο και περνούσα υπέροχα. Υπήρχα όμως δύο αλήτες που νόμισαν ότι θα ήταν αστείο να μου ρίξουν ένα χάπι στο ποτό μου. Δόξα τω Θεώ οι φίλες μου το πρό(-)αν πριν το πιω και φαίνεται ξεκάθαρα στη φωτογραφία. Ορισμένοι άνθρωποι μπορούν να γίνουν τόσο κακοί και να καταστρέψουν τις διακοπές κάποιοι για ποιον λόγο; Είμαι τυχερή που δεν ήπια μετά από αυτό».

Η 22χρονη δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «The Sun» δεν είχε πιάσει κουβέντα με τους δράστες πριν από το συμβάν και ότι αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχαν κάνει. Το συνειδητοποίησε όταν η φίλη της άρχισε να φωνάζει «μην πιεις» και οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Μάλιστα, η Τζέμα αποκάλυψε ότι την πρώτη μέρα των διακοπών τους το ίδιο συνέβη και σε μια φίλη της, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο.

Η Τζέμα τόνισε: «Δεν συμβαίνει μόνο στη Ζάκυνθο, αλλά και εδώ σε μας. Μπορεί να συμβεί σε μια νυχτερινή έξοδο στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε αλλού. Είναι τόσο επικίνδυνο, για αυτό σας παρακαλώ να προσέχετε όταν βγαίνετε έξω τα βράδια. Δεν έχει σημασία αν κρατάτε στο χέρι σας το ποτό σας ή το έχετε αφήσει στο τραπέζι, γιατί εγώ κρατούσε το δικό μου στο χέρι. Φροντίστε μόνον να είναι καλυμμένο το ποτήρι όταν δεν πίνετε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις