Ως "θεσμικά απαράδεκτη" χαρακτηρίζει ο Παύλος Πολάκης, καυτηριάζοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι κάθισε δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα στην αίθουσα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει:

"ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!!!

(Κλέβω το κείμενο του Antonios Tzanakopoulos ):

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι για τη φωτογραφία που δείχνει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού στα έδρανα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Δεν είναι θέμα απλά ντροπής ή επαρχιωτισμού. Είναι μια κίνηση θεσμικά απαράδεκτη. Οι έξι θέσεις της εθνικής μας αντιπροσωπείας στη ΓΣ ΟΗΕ προορίζονται για όσους εκπροσωπούν την Ελλάδα στον ΟΗΕ. ΠΘ, Μόνιμη Αντιπρόσωπο, Υ(φυ)πουργούς, Διπλωματικούς και Συμβούλους. Για συνοδούς υπάρχουν χωριστές θέσεις, τις οποίες κατέλαβαν άλλοι και άλλες σύζυγοι αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.

Που είναι η διπλωματική σύμβουλος ΠΘ; Δεν διακρίνεται στη φωτογραφία. Διακρίνονται ΠΘ, ΥΠΕΞ, Κυβ. Εκπρόσωπος, Μόνιμη Αντιπρόσωπος, Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Η διπλωματική σύμβουλος που είναι; Εντάξει, εξελέγη ο Μητσοτάκης να μας εκπροσωπεί στον ΟΗΕ. Η σύζυγός του όμως; Με ποια ιδιότητα κάθεται εκεί;"


Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις