Για πολλούς ο (-)ός είναι σχετικά εύκολος και απλός. Αλλά για κάποιους άλλους, ο (-)ός μπορούν να μοιάζει άπιαστος και μυστηριώδης.

Όπου και αν ανήκετε σε αυτό το φάσμα, αξίζει να μάθετε το πώς ο (-)ός απασχολεί την επιστημονική έρευνα. Ποικίλες έρευνες για το (-) εξακολουθούν να αποκαλύπτουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με τον (-)ό, με απώτερο στόχο να μας βοηθήσουν να έχουμε καλύτερη και πιο ικανοποιητική (-)ουαλική ζωή.

Εδώ μπορείτε να δείτε πέντε από τις πιο συναρπαστικές πληροφορίες για τον (-)ό, μέσα από πρόσφατες (-)ουαλικές έρευνες:

1. Υπάρχει μεγάλο χάσμα στην… εκπροσώπηση των δύο φύλων, όσον αφορά τον (-)ό στην βιομηχανία του (-)

Εξετάζοντας τα 50 πιο δημοφιλή (δηλαδή εκείνα με τις περισσότερες προβολές) βίντεο όλων των εποχών στην ιστοσελίδα (-)Hub, ερευνητές κατέγραψαν τα ποσοστά που οι άνδρες και οι γυναίκες απεικονίζονται σε αυτά τα βίντεο να φτάνουν σε (-)ό (βάσει λεκτικών και σωματικών δεικτών). Βάσει της ανάλυσης, μόνο το 18,3% των γυναικών είχε (-)ό σε αυτά τα βίντεο, ενώ ένα επιβλητικό 78% των ανδρών απεικονίζεται ότι έχει (-)ούς. Οι συγγραφείς υποδεικνύουν ότι αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις στον τρόπο με τον οποίο οι άνδρες και οι γυναίκες αντιλαμβάνονται την (-)ουαλική ικανοποίηση.

2. Ο (-)ός μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ασυνήθεις, ακούσιες συμπεριφορές

Οι (-)οί δεν σχετίζονται πάντα με… φωνές ευχαρίστησης. Υπάρχουν πολλά παράξενα φαινόμενα που έχουν τεκμηριωθεί ότι συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του (-)ού. Συγκεκριμένα, σε μια ανασκόπηση σχετικών ερευνών, βρέθηκε ότι πολλά άτομα κλαίνε, φτερνίζονται, έχουν επιληπτικές κρίσεις, γελάνε και παθαίνουν κρίσεις πανικού και πονοκέφαλο, όταν βιώνουν (-)ό. Οι λόγοι για αυτές τις ασυνήθιστες εμπειρίες δεν είναι επί του παρόντος γνωστοί και συνεχίζονται να διερευνώνται.

3. Η πιθανότητα (-)ού σχετίζεται με το φύλο και τον (-)ουαλικό προσανατολισμό

Σε μια μεγάλη μελέτη πάνω από 52.000 ατόμων στις ΗΠΑ, ερευνητές ρώτησαν άνδρες και γυναίκες πόσο συχνά φτάνουν σε (-)ό όταν κάνουν (-). Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι το 95% των ετεροφυλόφιλων ανδρών δήλωσαν ότι “συνήθως πάντα έχει (-)ό”. Στην 2η θέση με 89% ήταν οι ομοφυλόφιλοι άνδρες και στην 3η θέση με 88% οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες. Στην 4η θέση με 86% ήταν οι ομοφυλόφιλες γυναίκες. Στις δύο τελευταίες θέσεις ήταν οι αμφι(-)ουαλικές γυναίκες (66%) και οι ετεροφυλόφιλες γυναίκες (65%).

4. Οι γυναίκες “ανησυχούν” περισσότερο από τους άνδρες για το αν ο/η σύντροφός τους φτάνει σε (-)ό όταν κάνουν (-)

Παρά την άποψη ότι βασικό κίνητρο για τον άντρα στο (-) είναι να νιώσει την “επιβεβαίωση” ότι είναι “καλός εραστής” με το να κάνει την σύντροφό του να φτάσει σε (-)ό, πρόσφατες έρευνες διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες έχουν υψηλότερο κίνητρο για να εξασφαλίσουν ότι ο άντρας τους έχει (-)ό στο (-).

5. Οι γυναίκες θέλουν κλειτοριδική διέγερση για να φτάσουν σε (-)ό

Άλλη έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες χρειάζονται (ή/και προτιμούν) τη διέγερση του κλειδιού κατά τη διάρκεια της (-)ουαλικής επαφής, για να φτάσουν σε (-)ό. Σε μια μελέτη πάνω από 1.000 γυναικών ηλικίας 18-94 στις ΗΠΑ, μόνο το 18,4% ανέφερε ότι η (-)ουαλική επαφή ήταν σχεδόν πάντα αρκετή για να έχουν (-)oύς, ενώ το 36,6% ανέφερε ότι η κλειτοριδική διέγερση ήταν “απαραίτητη προϋπόθεση” για να έχουν (-)ούς. Τέλος το υπόλοιπο 36% απάντησε ότι η κλειτοριδική διέγερση απλά κάνει τους (-)ούς τους ακόμα πιο ευχάριστους.

Πηγή: iatropedia.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις