Σοκαριστικές μαρτυρίες για το πως το κύκλωμα μαστροπείας έφερνε στη χώρα μας κοπέλες από τη Μολδαβία με υποσχέσεις για δουλειά και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και τελικά τις υποχρέωνε να δουλεύουν σε οίκους ανοχής.

Οι μαστροποί αναζητούσαν κοπέλες με σοβαρά οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα στη Μολδαβία που έψαχναν μια διέξοδο για να φύγουν από την φτώχεια και την ανέχεια στη χώρα τους. Ανάμεσά τους και ανήλικες.

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 φιλοξενείται η μαρτυρία μιας 18χρονης στους αστυνομικούς, στην οποία το κύκλωμα μαστροπείας είχε τάξει δουλειά σαν πωλήτρια και μόλις ήρθε στη χώρα μας, την υποχρέωσε να δουλέψει σε οίκο ανοχής.

Διαβάστε: "Είχα 50 ραντεβού ημερησίως, μου έδιναν χάπια να μην πονάω": Τι λέει 18χρονη του κυκλώματος μαστροπών


Δείτε το σχετικό βίντεο:


“Τα μόνα χρήματα στο σπίτι τα έφερνε η μητέρα μου, η οποία δούλευε στα χωράφια, ενώ ο πατριός μου δεν δούλευε. Γι’ αυτό τον λόγο όταν τελείωσα το σχολείο αποφάσισα να μετακομίσω στο Κισινάου, όπου έπιασα δουλειά ως σερβιτόρα σε μια καφετέρια με μισθό 130 ευρώ το μήνα. Μου ανέφερε πως δεν θέλει άμεσα πίσω τα χρήματα αλλά όποτε έχω χρήματα δικά μου. Σε όλες τις συναντήσεις μαζί του, μου έλεγε ότι θα δουλέψω ως πωλήτρια χωρίς να μου αναφέρει παραπάνω λεπτομέρειες. Μου είπε πως θα παίρνω καλά λεφτά και θα μπορούσα να ζω άνετα”.

Αντί για πωλήτρια όμως υποχρεώθηκε να δουλέψει σε οίκο ανοχής, μέχρι και πριν από μερικές μέρες οπότε ξεσκεπάστηκε το κύκλωμα μαστροπείας, με την αστυνομία να περνά χειροπέδες σε 15 μέλη του κυκλώματος και να προχωρά στην κατάσχεση δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις