Τις πρώτες στιγμές μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος, περιέγραψε, μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, η δημοσιογράφος Λήδα Μπόλα, συμπαρουσιάστρια του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του Alpha.

«Ήταν πολύ ξαφνικό και ανησυχητικό, δεν πρόκειται για έμφραγμα, πρόκειται για ανεύρυσμα αορτής», είπε κι, όπως εξήγησε, ήταν αναγκαίο να προχωρήσουν σε διαφημιστικό διάλειμμα για να διαπιστώσουν τι συμβαίνει, καθώς δεν επρόκειτο για «κάτι παροδικό».

Η κ. Μπόλα εστίασε και στην ουσιαστική βοήθεια του πλαστικού χειρουργού Γιάννη Λύρα που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στο στούντιο.

«Για καλή μας τύχη στο στούντιο βρισκόταν εκείνη την ώρα ο κ. Λύρας ο οποίος μπορούσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον Πέτρο Τατσόπουλο», ανέφερε, λέγοντας ότι ο γιατρός τοποθέτησε το σώμα του Τατσόπουλου σε σωστή στάση και του πήρε την πίεση.

«Καλέσαμε ασθενοφόρο, ήρθε γρήγορα. Τον Πέτρο Τατσόπουλο παρέλαβαν, λίγο αργότερα, διασώστες του ΕΚΑΒ» είπε η Λήδα Μπόλα μιλώντας για το τι επικράτησε τη στιγμή της αδιαθεσίας.

Διαβάστε: Πως ο Λύρας έσωσε τον Τατσόπουλο: Η καρδιά του επρόκειτο να σταματήσει σύντομα

Αναφέρθηκε ακόμη και στο κλίμα πριν από την αδιαθεσία: «Ο Πέτρος Τατσόπουλος ήταν μια χαρά, ήμασταν σε απευθείας σύνδεση με τη Μόρια. Λίγο αργότερα δήλωσε: ''αισθάνομαι έναν πόνο, θέλω να αποχωρήσω''»

Σημείωσε, ακόμη, ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, καλεσμένος της εκπομπής, δεν κατάλαβε αμέσως περί τίνος πρόκειται. «Έμεινε δίπλα όμως στον Τατσόπουλο μέχρι να τον πάρει το ΕΚΑΒ».

«Δεν μου έχει συμβεί κάτι ανάλογο. Χρειάζεται ψυχραιμία εκείνες τις ώρες» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις