Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων, Πιερ Μοσκοβισί, την Πέμπτη (03.10.2019) και την Παρασκευή (04.10.2019).

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 22:15 ο κ. Μοσκοβισί θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ο ευρωπαίος Επίτροπος θα πάρει μέρος στον "Διάλογο με τους Πολίτες" στην "Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά".

Στη συνέχεια, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 13:00. Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό, θα ακολουθήσουν σύντομες δηλώσεις στον τύπο (doorstep).

Ο Επίτροπος Μοσκοβισί θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα στις 14:00, στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, Ο Επίτροπος θα συναντηθεί επίσης και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, καθώς και με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Επίτροπος κ. Μοσκοβισί θα δώσει συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Βασιλίσσης Σοφίας 2-4, 10674, την Παρασκευή 04/10/19 στις 10:00.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις