Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος, μετά από κρίσιμη καρδιοχειρουργική επέμβαση για οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα αορτής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τατσόπουλος αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω».

Αμέσως μετά λιποθύμησε, ενώ στο σημείο βρισκόταν ο γιατρός Λύρας, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρώτο δύσκολο 24ωρο πέρασε για τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος πλέον αποσωληνώθηκε.

Ο 59χρονος παραμένει στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης, αλλά εκτός μηχανικής υποστήριξης.

Οι ιατροί που τον παρακολουθούν παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι, καθώς είναι αιμοδυναμικά σταθερός, όπως αναφέρουν στο νέο ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν.

Η οικογένεια του Πέτρου Τατσόπουλου, μέσω του φίλου του Απόστολου Δοξιάδης, στέλνει το δικό της ευχαριστώ:

«ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ

Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδίαιτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις