Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες πέφτει το ταβάνι σε δημόσιο νοσοκομείο, γεγονός που αφενός καταδεικνύει την τραγική κατάσταση των κτιρίων, αφετέρου προβληματίζει δεδομένου ότι από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Μετά το νοσοκομείο Βέροιας και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης είδε ταβάνι του να υποχωρεί.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, πρόκειται για ταβάνι σε γραφείο πληροφορικής το οποίο λόγω του πολύ πρωινού της ώρας (πριν τις 07.00), ήταν κλειστό.

IMG_3315

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία ανακαίνιση στο Ιπποκράτειο μας γυρνά μια εικοσαετία πίσω…

IMG_3316Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, “στις 7 το πρωί πήγαν τρεις υπάλληλοι που εργάζονται στο γραφείο τους, στο τμήμα πληροφορικής στο "Ιπποκράτειο" Νοσοκομείο και διαπίστωσαν ότι όλη η οροφή είχε καταρρεύσει”.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δήλωσε πως “από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα και δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό καθώς αντίστοιχο περιστατικό υπήρξε πριν από λίγες μέρες στη Βέροια, στο Κιλκίς, στη Νίκαια”.

Ο κ. Γιαννάκος ανέφερε ότι “οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των νοσοκομείων αγγίζουν το ένα δις ευρώ, δεν υπάρχουν χρήματα για συντηρήσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις των νοσοκομείων, υπάρχει υγρασία και τα φαινόμενα επαναλαμβάνονται".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις