Αιχμηρή απάντηση σε όσους τον κατηγόρησαν ότι την ώρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρεε στο στούντιο του Alpha, εκείνος επέμενε να ολοκληρώσει τη φράση του, έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας.

Να σημειωθεί ότι η στάση του Δημήτρη Βίτσα προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις και πολλά σχόλια στα social media, καθώς την ώρα που ο Πέτρος Τατσόπουλος λέει ότι νιώθει έναν οξύ πόνο, ο Δημήτρης Βίτσας ακούγεται να λέει "κι εγώ να ολοκληρώσω".

Αυτό δημιούργησε σε πολλούς την εντύπωση ότι ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να ολοκληρώσει αυτό που έλεγε και όχι η υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου.

Όμως φαίνεται ότι η αλήθεια είναι διαφορετική, αφού ο κ. Βίτσας μάλλον εννοεί ότι τελειώνει αμέσως για να διακοπεί η εκπομπή και φυσικά εκείνη τη στιγμή κανένας δεν ήταν σε θέση να ξέρει πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου.

Διαβάστε: Με μάσκα οξυγόνου υποστηρίζεται ο Τατσόπουλος- Σταθερή η κατάσταση- Τι λέει το ανακοινωθέν


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Ο Δημήτρης Βίτσας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός και καυστικός με όσους τον κατέκριναν για την αντίδρασή του, την ώρα του περιστατικού.

"Βγήκαν και μερικά τρολ… Η βλακεία είναι ανίκητη", σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και πρόσθεσε:

"Ο Πέτρος ήταν εξαιρετικά τυχερός που ήταν στο στούντιο, που δεν ήταν μόνος του, ότι μίλησε, ότι υπήρχε γιατρός τυχαία, και η ταχύτητα που ήρθε το ΕΚΑΒ… Όλα αυτά έπαιξαν ρόλο. Εξαιρετικοί ήταν και οι γιατροί του Ιπποκράτειου, κατάλαβαν αμέσως τι έχει γίνει και μπήκε κατευθείαν στο χειρουργείο", σημείωσε ο βουλευτής.

"Το βασικό ζήτημα είναι να πάει καλά ο Πέτρος", συμπλήρωσε ο πρώην υπουργός.

"Ήταν σημαντική η βοήθεια του κ. Λύρα, του πλαστικού χειρουργού που έδωσε τις πρώτες βοήθειες, και το κουράγιο του Πέτρου που είπε "θέλω να αποχωρήσω, γιατί ένιωσα έναν οξύ πόνο"… Σημασία έχει να γίνει καλά", είπε ο κ. Βίτσας.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις