«Δεν μπορώ να με αποκαλώ Ρασπούτιν- Αυτός έμεινε στην ιστορία για το... αχαλίνωτο σεξ»

«Δεν μπορώ να με αποκαλώ Ρασπούτιν- Αυτός έμεινε στην ιστορία για το... αχαλίνωτο σεξ»

Χειμαρρώδης η ομιλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου από το βήμα της Βουλής κατά των ψεύτικων κατηγοριών που –όπως υποστηρίζει- του προσάπτουν σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis.

Μεταξύ όμως της μαραθώνιας ομιλίας του υπήρξε και μία στιγμή που γέλιο σκέπασε το ακροατήριο στη Βουλή (ακόμα και στα κυβερνητικά έδρανα) όταν αναφέρθηκε στον… Ρασπούτιν.

«Διάβασα στον Τύπο, λίγες ημέρες μετά τη διπλή κατάθεση της κ. Ράικου, ότι έσπευσε εφημερίδα να υπερασπιστεί την πρώην εισαγγελέα για τη διπλή της κατάθεση. Και μάλιστα το δημοσίευμα έγραφε ότι ο εισαγγελέας πίεσε την κυρία Ράικου. Κι εγώ ρωτάω: Πώς τα γνωρίζει ο εκδότης;», διερωτήθηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, μεταξύ άλλων, στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη Novartis και πρόσθεσε:

«Όμως η κυρία Ράικου είναι και ανιστόρητη. Ισχυρίζεται ότι αυτοαποκαλούμαι Ρασπούτιν για μηχανορραφίες, που όμως δεν αποδίδονται στον Ρασπούτιν αλλά σε άλλα ιστορικά πρόσωπα.  Θα μπορούσα να αποκαλώ τον εαυτό μου- αν είχα αυτές τις ιδιότητες- Μακιαβέλι, Μέτερνιχ, Ταϋλεράνδο. Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία όχι για μηχανορραφίες, ίντριγκες, συνωμοσίες, αλλά για κάποια φυσικά του προσόντα και για τη θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην απόλυτη θέωση (γέλια στο ακροατήριο). Είναι η απόδειξη ότι εγώ ποτέ δεν είπα τον εαυτό μου Ρασπούτιν. Δεν μπορώ να αποκαλώ τον εαυτό μου Ρασπούτιν. Αυτά είναι προκαταβολή για την κ. Ράϊκου. Μακιαβέλι θα έπρεπε να με θα έπρεπε να με λέω...».

Διαβάστε: Παπαγγελόπουλος: Θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους


Δείτε το σχετικό βίντεο: