"Άναψαν τα αίματα" σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, με τον άγριο καυγά που ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο από τη ΝΔ, με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλειμμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές του πρώην υπουργού της ΝΔ στην "ουσιαστική εξωτερική πολιτική (σ.σ. της κυβέρνησης) χωρίς αυτά που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, να τα δώσει όλα για την καρέκλα και να πάρει ελάχιστα για τη χώρα".

"Ντροπή"ήταν η απάντηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να συνεχίζει "για να μη βάλουμε και τις Πρέσπες".


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Σε συνέχεια, ο Δ. Τζανακόπουλoς χρησιμοποίησε τη λέξη "θέατρο", με τον πρώην υπουργό και βουλευτή της ΝΔ να του απαντά "σας τον επιστρέφω τον χαρακτηρισμό".

"Συνεχίζετε τον λαϊκισμό. Μήπως είμαστε και προδότες;"ήταν η νέα αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο να λέει "θέατρο παίζατε χρόνια που ξεκινήσατε από Κνίτες και εξελιχθήκατε σε εθελόδουλους και εντολοδόχους ξένων δυνάμεων".

"Συμμαζευτείτε. Ήσασταν υπουργός σε κυβέρνηση που χρεοκοπήσατε τη χώρα",συνέχισε με ένταση ο κ. Τζανακόπουλος, με τους δημοσιογράφους να ζητούν διάλειμμα για διαφημίσεις και τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ να ακούγεται ακόμα να λέει "καλά, δεν ντρέπεστε;".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις