Σοκάρουν οι καταγγελίες ότι σε δεκάδες διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας ζουν φυλακισμένες γυναίκες και ανήλικοι που έχουν μετατραπεί σε σκλάβους του (-) προκειμένου να ξεχρεώσουν τους διακινητές τους.

Τα μέλη της μαφίας των διακινητών τους υπόσχονται δουλειά που τελικά είναι (-), ενώ δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν ακόμα και παιδιά, "πατώντας" στο όνειρο τους για μια καλύτερη ζωή και οδηγώντας τους σε πραγματικά σκλαβοπάζαρα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, διακινητές εκπορνεύουν πρόσφυγες και ιδίως γυναίκες και παιδιά που δεν είχαν τα χρήματα να τους προεξοφλήσουν το ταξίδι από την Τουρκία στην Ελλάδα, για μια καλύτερη ζωή. Κάποια από αυτά τα άτομα είναι φυλακισμένα σε σπίτια πορνεία.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Η μαρτυρία ενός νεαρού συγκλονίζει στην κάμερα της τηλεόρασης του Alpha συγκλονίζει. "Μου λέει ο διακινητής… Μπορείς να έρθεις για (-) για ένα μήνα, δύο εβδομάδες ή δύο μήνες και μετά θα σε στείλω σε άλλη χώρα ή θα σου δώσω 2.000 ευρω. Αυτό όμως δεν το κάνουν ποτέ αυτό".

Οι πρόσφυγες κυρίως γυναίκες και παιδιά ζουν την απόλυτη φρίκη. "Ξέρω την περίπτωση μιας γυναίκας και ενός παιδιού. Τους έβαλαν μέσα σε ένα σπίτι και έκαναν (-) μαζί τους. Τους είχαν υποσχεθεί χρήματα και ότι θα τους βρουν σπίτι", αναφέρει μαρτυρία άνδρα, ενώ ένας άλλος συμπληρώνει:

"Παιδιά, γυναίκες, αγόρια, κορίτσια τα κρατούν κλειδωμένα σε σπίτια. Κάποιες φορές επί ένα μήνα ή επί δύο εβδομάδες. Τους κρατούν κλειδωμένους για (-)".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις