Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Νεκρό αγοράκι 2,5 ετών από πνιγμό την ώρα του φαγητού

Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: Νεκρό αγοράκι 2,5 ετών από πνιγμό την ώρα του φαγητού

Ασύλληπτη τραγωδία σε παιδικό σταθμό της Αττικής, καθώς ένα αγοράκι 2,5 ετών έχασε τη ζωή του από πνιγμό, την ώρα του φαγητού. 

Το παιδί ήταν γιος αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Αεροδρομίου "Ελευθέριος Βενιζέλος", όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Το παιδάκι, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, έδινε μάχη για τη ζωή του εδώ και μέρες, ωστόσο την Δευτέρα (14.10.2019) άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό περιοχής που βρίσκεται στη νότια Αττική την Παρασκευή (04.10.2019). Το παιδί έτρωγε στον παιδικό σταθμό μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, όταν κάτι κόλλησε στο λαιμό του. Τα παιδιά τάιζαν δύο υπάλληλοι του παιδικού σταθμού.

Όπως πληροφορήθηκε ο τραγικός πατέρας, το παιδί του μεταφέρθηκε κλινικά νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έγινε προσπάθεια ανάνηψης, ενώ το παιδί μεταφέρθηκε και στο χειρουργείο, αφού λόγω της έλλειψης οξυγόνου είχε προκληθεί κάποιο οίδημα στον εγκέφαλό του.

Το δυόμιση ετών παιδάκι, παρέμεινε επί δέκα ημέρες σε καταστολή, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ελπίδες για τη ζωή του. 

Ο αστυνομικός πατέρας φέρεται αποφασισμένος να κινηθεί νομικά κατά όσων  ευθύνονται για τον θάνατο του παιδιού του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, στην ανακοίνωσή της, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια για την απώλεια του παιδιού, που πνίγηκε από κάποια τροφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε το Δυόμιση (2,5) χρονών γιό του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό.

Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…"