Νέα επιχείρηση πραγματοποίησε νωρίς το πρωί η Δίωξη Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου εντόπισε σε αποθήκη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ειδικότερα, στο ισόγειο της οδού Οικονόμου, όπου πραγματοποιήθηκε η νέα δράση, η Δίωξη Ναρκωτικών, με τη συνδρομή της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, καθώς και με την παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν 24 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 685 γραμμαρίων, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η αποθήκη χρησιμοποιείτο από ομάδα αλλοδαπών ως ορμητήριο διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες εδώ και καιρό για το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Έπειτα από παρακολουθήσεις, διαπιστώθηκε πως το διαμέρισμα χρησιμοποιείται ως αποθήκη και “κυλικείο” διάθεσης ναρκωτικών.

Έτσι αποφασίσθηκε η εισβολή με την συνδρομή μονάδας τις ΕΚΑΜ αλλά και της ΟΠΚΕ.

Σημειώνεται ακόμη, ότι είναι σε πλήρη εξέλιξη η έρευνα για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, καθώς δεν στάθηκε δυνατόν να συλληφθεί κάποιο άτομο.

Η αστυνομία εκτιμά ότι η ναρκομαφία, είχε τοποθετήσει τσιλιαδόρους περιμετρικά του κτηρίου, οι οποίοι ειδοποίησαν, ώστε κανείς να μην προσεγγίσει το σημείο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις