Σκευωρία» και η παραδοχή Γεωργιάδη για χρηματισμό της Novartis σε πολιτικούς;" διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, αφού ελβετικό ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη υπόθεση, περιλαμβάνει δήλωση του πρώην υπουργού Υγείας, να λέει πως τέτοιες εταιρείες χρηματίζουν μεν πολιτικούς και γιατρούς, αλλά "σώζουν ζωές".

"Νομίζαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης τα είχε πει όλα όταν δήλωσε πως έχασε πάσα ιδέα για το FBI επειδή έχει στοιχεία για το σκάνδαλο Novartis" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

"Ο λαλίστατος υπουργός της Ν.Δ. όμως είχε και αλλά να δώσει. Αποφάσισε να λύσει οριστικά τον γρίφο γύρω από το σκάνδαλο Novartis. Μιλώντας στην ελβετική τηλεόραση παραδέχτηκε χωρίς ντροπή επί λέξει: «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες, όπως η Novartis, δίνουν χρήματα σε γιατρούς και πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, αλλά την ίδια στιγμή σώζουν ζωές".

Μετά από αυτές τις πρωτοφανείς αποκαλύψεις του κ. Γεωργιάδη, περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ίδιο να πει ποιοί πολιτικοί χρηματίστηκαν αλλά και την επόμενη τοποθέτηση της Ν.Δ. περί σκευωρίας στην υπόθεση Novartis.

Το βίντεο με την δήλωση Γεωργιάδη