Απίστευτους χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην βουλευτής, Δημήτρης Βέττας, στον "αέρα" του Action24.

Σε πρώτη φάση, ο κ. Μπογδάνος προσπάθησε να εξηγήσει γιατί κατονόμασε τις υπαλλήλους που έδωσαν εντολή για αστυνομική επέμβαση στις κινηματογραφικές αίθουσες, που πρόβαλαν την ταινία «Τζόκερ».

Όπως είπε: «Η κυρία Αλεξομανωλάκη είναι προϊσταμένη της Επιτροπής Καταλληλότητας, η οποία έστειλε τα δύο μέλη της για να κάνουν την εν λόγω καταγγελία ή τα μέλη της οποίας, για να είμαι ακριβέστατος, έκαναν την εν λόγω καταγγελία.

Στη συνέντευξη Τύπου της, η υπουργός ανέφερε ότι οι ταυτότητες των δύο κυριών υπογράφονται από την κυρία Βλαζάκη, πηγή την οποία επικαλεστήκαμε η κυρία Μπακογιάννη και εγώ. Μας έδωσε μια εσφαλμένη πληροφόρηση. Απολογούμαι στην κυρία Βλαζάκη και αντιλαμβάνομαι ότι η εμπλοκή του ονόματος της σε αυτή την ιστορία είναι λάθος και παραμένω βεβαίως στη διάθεσή της».

Σε ερώτηση που δέχθηκε ο βουλευτής της Ν.Δ. για τη συγγενική σχέση της μίας υπαλλήλου που προκάλεσε το όλο ζήτημα με τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνο Στρατή, εκείνος σχολίασε: «Εδώ έχουμε μια περίπτωση όπου θα πρέπει να διερευνήσουμε τα κίνητρα. Θα μου επιτρέψετε να είμαι φιλύποπτος στο γιατί ένας νόμος του 1937, ανενεργός, και μια επιτροπή "σκοταδιστική", όπως την αποκάλεσε ο κ. Τσίπρας, αποφασίζει ξαφνικά να κάνει κάτι το οποίο θα εκθέσει με τέτοιο τόπο την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ο Δημήτρης Βέττας, ο οποίος επιτέθηκε στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. «Θέλω να πω στον κ. Μπογδάνο πως φαντάζομαι ότι τα παιδάκια στο σχολείο δεν σας έκαναν παρέα», με τον βουλευτή της ΝΔ να παρεμβαίνει και να λέει «Τα παιδάκια στο σχολείο με είχαν πρόεδρο 15μελούς» υπογράμμισε κατά την τοποθέτησή του, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώνει:

««Διαπράξατε ένα πολύ μεγάλο ατόπημα. Διαβάλατε έναν άνθρωπο. Δεν φτάνει η συγγνώμη σας. Αν ήμουν στη θέση σας, θα είχα εξαφανιστεί. Δεν είναι συμπεριφορά βουλευτή. Οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου μπορούν να έχουν διάφορα μπλοκ. Ένα μπλοκ δεν πρέπει να έχουν: το ρουφ κλαμπ».

Όπως ήταν φυσικό, ο κ. Μπογδάνος αντέδρασε, κάνοντας λόγο για χαρακτηρισμούς οι οποίοι τον προσβάλλουν βάναυσα, με τον κ. Βέττα, όμως, να επιμένει στη φράση «ρουφ κλαμπ» και να προσθέτει «προσέξτε την συμπεριφορά σας, γιατί δεν είναι καθόλου σωστό αυτό που κάνετε. Προσβάλλει και τον ρόλο σας, προσβάλλετε μια γυναίκα την οποία δεν γνωρίζετε. Το κάνετε συνέχεια, προβοκάρετε ανθρώπους. Νιώθω άσχημα που είμαι σε ένα τραπέζι με ανθρώπους οι οποίοι καταδίδουν δημοσιογράφους, συνδικαλιστές, βουλευτές, υπαλλήλους».

Τότε απάντησε και πάλι ο βουλευτής της Ν.Δ., ο οποίος όμως έριξε τους τόνους, επιλέγοντας να μη ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις