Χαρούμενος και συγκινημένος εμφανίστηκε ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ ο οποίος ετοιμάζεται να ξεκινήσει «ταξίδι-σωτηρίας» στις ΗΠΑ, για τη χορήγηση της γονιδιακής θεραπείας για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας.

Ο πατέρας εξέφρασε την απέραντη ευγνωμοσύνη του σε όσους έσπευσαν να τους βοηθήσουν, ενώ διέψευσε ότι υπήρξε δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ.

Ο πατέρας του παιδιού, Γιώργος Γλωσσιώτης, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας είπε πως το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό ήταν 3.100.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ο κ. Γλωσσιώτης, τα χρήματα ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν μέχρι και τις 40.000.

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε κατάθεση του 1 εκατ. ευρώ από άγνωστο ιδιώτη, όπως γράφτηκε, και ότι το μεγαλύτερο ποσό που κατατέθηκε ήταν 40.000 ευρώ.

Σημείωσε ότι οι κουμπαράδες, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και η συγκέντρωση χρημάτων θα ισχύουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, καθώς και το κόστος της μεταφοράς του Παναγιώτη-Ραφαήλ με ειδικό αεροπλάνο είναι υπέρογκο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις