Τον «αγαπημένο» του Γιάννη Στουρνάρα θυμήθηκε και πάλι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε την έγγραφη αναφορά των Εισαγγελέων Διαφθοράςστην οποία γίνεται λόγος για «κλίμα τρομοκρατίας κατά των μαρτύρων και Εισαγγελέων που ερευνούν το σκάνδαλο Novartis φαίνεται ότι είχε και τη μορφή απειλών σε προσωπικές επαφές με στόχο την απενεργοποίησή τους».

Ο κ. Πολάκης – οποίος υπενθυμίζεται είχε μια σκληρή κόντρα με τον κ. Στουρνάρα τον Φεβρουάριο του 2019 για δάνεια του πρώτου – έγραψε στο Facebook:

«Γιάννη Στουρνάρα, διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας, πού είσαι ; Χάθηκες! Ζεις; Τηλεφώνα έστω! Δήλωση δεν θα κανεις γι αυτό που σε καταγγέλλουν 3 εισαγγελείς διαφθοράς πως άμα αλλάξει η κυβέρνηση εσύ και δύο άλλοι θα τσακίσετε τους εισαγγελείς και τους προστατευόμενους μάρτυρες; Ή θα βάλεις να μιλήσει η Τράπεζα της Ελλάδας για σένα; Την άλλη φορά που σε είχα πάρει τηλέφωνο έπιασες δρόμους και ντουκιανια (με τη βοήθεια των βοθροκάναλων ) πως σε τρομοκράτησα και σε ηχογράφησα όταν σου είπα να ελέγξεις και άλλα δάνεια πολιτικών εκτός απ το δικό μου (που το βρήκες εντάξει, αλλά τη λάσπη τη ρίξατε). Τώρα που σε καταγγέλλουν ΤΡΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ πως θα τους ΤΣΑΚΙΖΕΣ,θα πεις κατι;! ».