Επεισόδια, που δεν αρμόζουν στην ημέρα, σημειώθηκαν στο Πέραμα κατά τη διάρκεια των επίσημων εκδηλώσεων για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο πρώην δήμαρχος Περάματος και υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, Γιάννης Λαγουδάκος δέχθηκε επίθεση από συμπολίτη του και μέλος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος τυγχάνει πατέρας πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ο κ. Λαγουδάκος είχε λάβει θέση στους επίσημους και ανέμενε να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο Ηρώων, τον πλησίασε ο δράστης με μπογιές, που είχε βάλει σε πλαστικό ποτήρι καφέ, και του επιτέθηκε ρίχνοντας του τες και υβρίζοντάς τον.

Δημοτικοί σύμβουλοι και πολίτες προσπάθησαν να απομακρύνουν το δράστη και ενεπλάκησαν στον διαπληκτισμό.

Οι άνδρες της Αστυνομίας, που ήταν στο σημείο, επενέβησαν και μετέφεραν τους εμπλεκόμενους.

Εκεί, κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία για όλους, καθώς δεν μήνυσε μόνο ο πρώην δήμαρχος Περάματος τον δράστη, αλλά και ο δράστης τον κ. Λαγουδάκο, όπως και όσους είχαν εμπλακεί στο επεισόδιο.

Ωστόσο, οι εξελίξεις συνεχίστηκαν όταν ο πρώην δήμαρχος Περάματος ένιωσε πόνους στην καρδιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Κρατικό Νικαίας, που εφημερεύει και να φυλάσσεται από αστυνομικούς, όσο διαρκεί η διαδικασία του Αυτόφωρου.


Πηγή: meaculpa.gr

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις