Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης από τη Μάνη που έπεσε θύμα (-)ουαλικής κακοποίησης από τον ιερέα φίλο της μητέρας της.

Ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού μίλησε για τη συγκλονιστική υπόθεση και αποκάλυψε τα όσα έχει καταθέσει το κορίτσι στους αστυνομικούς, αλλά και τις απειλές που έχουν δεχθεί από τον ιερέα και την μητέρα της 12χρονης.

Μιλώντας στο Open, ανέφερε: «Η μικρή ήρθε σε εμάς κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν ηρέμησε το κορίτσι -πέρασαν δύο μήνες- και ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο, είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι (σ.σ.: χαμόγελο του Παιδιού), είχαν προπηλακίσει το παιδί, απείλησαν το κορίτσι να αλλάξει την κατάθεσή του.

Τον Απρίλιο του 2018 ήρθε σε εμάς και μετά από δύο μήνες κατήγγειλε όσα κατήγγειλε. Οι άνθρωποι στο χωριό, μίλησαν κι αυτό ήταν αρκετό για να παρέμβει ο εισαγγελέας. Στην πρώτη φάση όταν ήρθε το παιδί δεν υπήρχε (-)ουαλική κακοποίηση. Ήρθε για την ποιότητα ζωής που ζούσε».

Την ίδια ώρα, ο παπάς υποστήριξε στην απολογία του: «Η μητέρα με παρακάλεσε να μείνει μαζί μου με το παιδί της για να ξεφύγει από μια τρώγλη στην οποία έμενε μέσα σε καθεστώς απόλυτης εξαθλίωσης και δέχθηκα να βοηθήσω. Λίγες ημέρες μετά η μητέρα της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Αδυνατούσα να τη μεγαλώσω και έτσι την οδήγησα στο Χαμόγελο του Παιδιού και ζήτησα από Εισαγγελέα να τους δοθεί η επιμέλεια. Δεν την άγγιξα ποτέ. Της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν δικό μου παιδί. Δεν ξέρω γιατί λέει ότι ασέλγησα πάνω της».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις