Αναληθή χαρακτηρίζει όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ημέρες ο ιερέας που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος 12χρονου κοριτσιού.

«Αυτά που λένε και δημοσιεύονται είναι όλα αναληθή. Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί. Έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με την Ζήνα» και συνέχισε:

«Το παιδάκι το πήρα στις 16 Φεβρουαρίου 2018. Ενάμιση μήνα έμεινε το παιδί στο σπίτι. Έπαθε νευρική κρίση η μητέρα. Εμείς με την κόρη μου παραδώσαμε το παιδί στην Αστυνομία. Εγώ με την κόρη μου παραδώσαμε στο Χαμόγελο του Παιδιού το παιδί», σημείωσε.

Εξηγώντας γιατί και πώς πήρε το παιδί σπίτι, τόνισε ότι «το πήρα κατά παράκληση της μητέρας αφού εκείνη αναζητούσε εργασία. Μέχρι τότε ζούσε σε μία τρώγλη σε άθλιες συνθήκες με τον παππού και τη γιαγιά. Δεν είχε πάει ποτέ στο σχολείο μέχρι τότε. Εγώ το περιέβαλα με αγάπη και στοργή.

Μαζί μου έμεινε από τις 16 Φεβρουαρίου του 2018 μέχρι τον Απρίλιο όταν και η μητέρα του νοσηλεύτηκε με νευρικό κλονισμό. Εγώ δεν είχε ούτε την κηδεμονία του παιδιού, ούτε την επιμέλεια και έτσι το παρέδωσα στις Αρχές».

Ο ιερέας, μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά ανέφερε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της μικρής προς τον ίδιο και την κόρη του, την 12χρονη πείραζε (-)ουαλικά ο ίδιος ο παππούς της!

«Το έχουν βάλει να με κατηγορήσει. Πιθανόν, το 90% είναι η μητέρα. Το κορίτσι από την πρώτη στιγμή και σε εμένα και στην κόρη μου έχει εκφράσει ότι το έχει πειράξει (-)ουαλικά ο παππούς», τόνισε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις