Απάντηση μέσω Facebook δίνει ο Μάκης Βορίδης στη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσαν χθεσινές του δηλώσεις στο ΣΚΑΙ περί αναπηρίας αναφορικά με την παρέλαση των 10 κοριτσιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο υπουργός της ΝΔ, αφού προσπαθεί μάλλον ανεπιτυχώς να πάρει πίσω τις δηλώσεις του περί αναπηρίας, υποστηρίζει ότι διαστρέβλωσαν τις θέσεις του εκείνοι που υπερασπίζονται το δρώμενο των κοριτσιών που όπως τονίζει αποτελεί απαράδεκτη υποτίμηση της εθνικής εορτής.

Προφανώς εννοεί και τον γαλάζιο συνάδελφο του κ. Κυμπουρόπουλο ο οποίος αντέδρασε δυναμικά ζητώντας να αποσυρθεί η δήλωση Βορίδη.

Το video με τις δηλώσεις Βορίδη στον ΣΚΑΙ:

Διαβάστε: Και όμως: Υπάρχει μεγαλύτερη διακωμώδηση και καλύτερο silly walk…

Διαβάστε την ανάρτηση του κυρίου Βορίδη:

Για ακόμη μία φορά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν προκλητικά τα λεγόμενά μου.Γιατί όποιος άκουσε τη δήλωσή μου σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι επικροτούν τον εξευτελισμό της Εθνικής μας παρελάσεως, εύκολα καταλαβαίνει ότι δεν είπα ποτέ πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με άτομα με αναπηρία. Είναι επίσης απολύτως προφανές ότι αναφερόμουν σε αναπηρίες που εμποδίζουν τον καταλογισμό, την απόδοση ευθύνης. Γιατί περί αυτού μιλούσαμε, περί της θεμιτής ή όχι απόδοσης ευθυνών στις συγκεκριμένες «performers”. Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες αναπηρίες και είναι εντελώς προφανές ότι σε αυτές αναφερόμουν.Όλα τα άλλα αποτελούν άθλιες προβοκάτσιες εκ μέρους αυτών που θέλουν να υπερασπιστούν την απαράδεκτη υποτίμηση της εθνικής μας εορτής.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις