Εξοργισμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 3χρονου, που οι εργαζόμενοι παιδικού σταθμού το ξέχασαν μέσα στο σχολικό λεωφορείο για ώρες!

Η μητέρα εξιστόρησε σοκαρισμένη στο δελτίο ειδήσεων του STAR τα όσα έζησε όταν το πρωί της Τρίτης την πήρε τηλέφωνο η διευθύντρια του ιδιωτικού παιδικού σταθμού, η οποία και την ενημέρωσε ότι ο μικρός δεν βρισκόταν στο παιδικό σταθμό αντίθετα με το αδερφάκι του. Όπως ήταν αναμενόμενο η μητέρα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της, καθώς η ίδια είχε βάλει το πρωί και τα δύο παιδιά της μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

«Άρχισα να τσιρίζω, τους έλεγα: "Βρείτε το παιδί μου…" Ειδοποίησα και την αστυνομία και λίγο πριν φτάσω στο σχολείο μου τηλεφωνούν και μου λένε: "Ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο!" Από τις 7:30 έως τις 11:20 το 3χρονο παιδάκι ήταν δεμένο με τη ζώνη, μόνο του και έκλαιγε. Ήταν σοκαρισμένος και φοβισμένος, δεν μιλούσε, το μόνο που μου είπε ήταν: "Μαμά έκλαιγα, μαμά έκλαιγα…"».

Ο μικρός νοσηλεύτηκε στο Παίδων Πεντέλης, ενώ εξετάστηκε και από παιδοψυχολόγους.

«Θεωρώ απαράδεκτο αυτό το λάθος που έγινε. Δεν ξέχασαν μια τσάντα, τα γυαλιά, ξέχασαν ένα παιδί! Να πληρώσουν γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε η μητέρα του 3χρονου Θαλή.

Σε συνέντευξή της στο New247 περιέγραψε την εξοργιστική απάντηση που της έδωσαν: «Όταν έφτασε στο σχολείο η διευθύντρια, με ένα ειρωνικό γελάκι, είπε: Κυρία μου, ηρεμήστε, έγινε ένα λάθος, τον βρήκαμε».

Σε δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τόνισε: «Το βράδυ ξυπνάμε συνέχεια και γι’ αυτό θέλω να τον ξαναδεί ο παιδοψυχολόγος. Κατά τα άλλα, σωματικά όλοι οι γιατροί που τον είχαν εξετάσει είπαν ότι ήταν εντάξει. Απλά είχε ανεβασμένο σάκχαρο με το που πήγαμε στο νοσοκομείο, είχε φτάσει 200 και οι γιατροί είπαν ότι μπορεί να οφείλεται στο άγχος».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις