Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της υπόθεσης βιασμού της 12χρονης από ιερέα στη Μάνη, καθώς αποκαλύφθηκε ότι πέρσι η μητέρα έχασε την επιμέλεια του μικρού κοριτσιού και το παιδί μεταφέρθηκε σε εγκαταστάσεις του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πριν ένα χρόνο η μητέρα που έμενε με τον ιερέα και την 12χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης με σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης.

Τότε ο παπάς με δική του πρωτοβουλία μετέφερε το κορίτσι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, τονίζοντας ότι δεν μπορεί να το φροντίσει.

Οι αξιωματικοί του τοπικού τμήματος επικοινώνησαν με το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να τους ενημερώσουν ώστε και εκείνοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, και το παιδί να φύγει από τη Μάνη και να φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου στο Μοσχάτο.

Όταν πλέον η μητέρα βγήκε από το νοσοκομείο, επιχείρησε να επισκεφτεί το κορίτσι παρουσία δικηγόρου, ωστόσο, βάσει δικαστικής απόφασης, είχε χάσει την επιμέλεια.

Έτσι, οι υπεύθυνοι του Χαμόγελου του Παιδιού δεν τους επέτρεψαν την είσοδο με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση και να κληθεί η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το βιβλίο συμβάντων του Α.Τ Μοσχάτου, το περιστατικό συνέβη στις 24/12/2018 και ώρα 12.40. Όπως αναφέρεται, η μητέρα της 12χρονης προσήλθε στις εγκαταστάσεις του Χαμόγελου μαζί με τον δικηγόρο της και ένα ακόμη συγγενικό της πρόσωπο για να δώσει δώρα στη μικρή λόγω των Χριστουγέννων. Όταν οι υπάλληλοι την ενημέρωσαν ότι δεν μπορεί να την επισκεφτεί, δημιουργήθηκε επεισόδιο το οποίο δεν πήρε διαστάσεις χάρη στην επέμβαση των αστυνομικών Αρχών. Οι υπεύθυνοι του οργανισμού έδειξαν στη μητέρα και στον δικηγόρο της τη δικαστική απόφαση, το περιεχόμενο της οποίας έδειξαν να γνωρίζουν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να αποχωρήσουν έπειτα από λίγη ώρα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις