Οργή προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται σχετικά με την υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στη Μάνη από τον παπά φίλο της μητέρας της, τον οποίο αποκαλούσε και μπαμπά, ενώ φαίνεται να είχε ενημερώσει για τη (-)ουαλική κακοποίηση τόσο τη μαμά της όσο τη γιαγιά και τη θεία της.

Το κορίτσι φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς: «Μερικές φορές η μαμά με άφηνε και στο σπίτι του παππού Θ… Μερικές φορές ο παππούς Θ. μου έκανε αυτά που μου είχε κάνει ο μπαμπάς Ν… Αυτά τα είπα στη γιαγιά, στη μαμά και στη θεία μου».

Ο ιερέας μέσα από την φυλακή δήλωσε στον ΑΝΤ1: «Ήμουν σίγουρος για την αθωότητά μου. Εμφανίστηκα στις αρχές όχι με στοιχεία να αποδείξω κάτι αλλά μόνο για να πω την αλήθεια. Είναι ανεξήγητο αυτό που έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι βαρύτατο το στίγμα ακόμα και αν αθωωθώ».

Την ίδια ώρα η κόρη του 57χρονου ανέφερε: «Εμένα μου είχε εκμυστηρευτεί το παιδί ότι το είχε πειράξει ο παππούς. Της λέω τι εννοείς; Μου έδειχνε με τα χέρια της ότι την χάιδευε στη μέση και στο στήθος. Έπιασα τη μητέρα και μου είπε μην δίνετε βάση σε αυτά που λέει η μικρή. Εμείς οι ίδιοι δώσαμε το παιδάκι στο Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο παπάς δήλωσε ότι φιλοξενούσε την μητέρα με το κορίτσι από συμπόνοια: «Δεν έχω αγγίξει ποτέ το παιδί. Λυπάμαι γι' αυτά που ακούγονται. Τους έβαλα στο σπίτι μου με αγάπη. Τους αγόρασα ρούχα, παπούτσια και πάντα όλα παρουσία της κόρης μου».

Ο παππούς της μικρής υποστήριξε και αυτός ότι είναι αθώος: «Δεν την έχω βαρέσει ποτέ, το αγαπάω το κορίτσι. Δεν αντέχω, καλύτερα να πεθάνω αν δεν βλέπω το εγγόνι μου».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις