Προκλητικός και αμετανόητος εμφανίστηκε ένας από τους διοργανωτές του μπάρμπεκιου με χοιρινόπου θα στηθεί έξω από ΚΥΤ Διαβατών, υποστηρίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για έναν ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας.

Πιο αναλυτικά, ο Δ. Ζιαμπάζης υπερασπίστηκε την εκδήλωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και κρασί έξω από το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίσης Διαβατών, κάνοντας λόγο στον ANT1 για έναν πρωτότυπο και ευρηματικό τρόπο διαμαρτυρίας.

Ο κ. Ζιαμπάζης υποστήριξε ότι με αυτή την πράξη του θα αποδείξουν οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση ότι «δεν θα ανεχτούμε τα φαινόμενα γκετοποίησης που βλέπουμε και στην Ευρώπη» και πως «όλα αυτά τα χρόνια, η εμπειρία στην Ευρώπη δείχνει ότι δεν αφομοιώνονται από τις τοπικές κοινωνίες».

Διαβάστε: Η Ντόρα «αδειάζει» Κυρανάκη για το πάρτι μπάρμπεκιου


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Διαβάστε: Καβγάς Γιαννούλη-Κυρανάκη για την κατανάλωση χοιρινού πλησίον προσφυγικής δομής

Σαν να μην έφτανε αυτό, προειδοποίησε ότι στο μέλλον θα υπάρξουν πολύ πιο ακραίες καταστάσεις, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι:

«Εμείς είμαστε πραγματικά ανθρωπιστές και δημοκράτες. Αν ήταν ανθρωπιστές οι της παράταξης του Γιαννούλη, θα ενδιαφέρονταν για τους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών που υποβιβάζονται».

Όταν μάλιστα ερωτήθηκε για το πώς πιστεύει πως θα ένιωθαν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες με αυτή την απαράδεκτη εκδήλωση ψησίματος, ο ίδιος σχολίασε πως πρόκειται για αλλοδαπούς που παρενοχλούν κοπελίτσες.

«Να σταματήσει αυτό το παραμύθι. Το 80% δεν είναι καν από εμπόλεμες περιοχές, φοράνε ακριβά ρούχα και πολλές τοπικές κοινωνίες έχουν πρόβλημα με αυτό ακριβώς. Παρενοχλούν τις κοπελίτσες», ανέφερε στον ANT1.Να σημειωθεί ότι ηοργάνωση «Ενωμένοι Μακεδόνες» κάλεσεπριν λίγες μέρες σεμπάρμπεκιου-πάρτι με «άφθονο κρέας και αλκοόλ» έξω από τη δομή μεταναστών και προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου στα Διαβατά.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης χαρακτήρισε «σαδισμό» και «κτηνωδία» το ψήσιμο χοιρινού και την κατανάλωση αλκοόλ έξω από δομές μεταναστών.

Στο ερώτημα του κ. Γιαννούλη απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης που ανέφερε πως στην Ελλάδα επιτρέπεται η κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ υπό προϋποθέσεις. «Δεν μπορεί να έρθει υπήκοος τρίτης χώρας και να επιβάλλει τις απόψεις του. Είναι απαράδεκτη η τοποθέτησή σας κ. Γιαννούλη γιατί περιορίζει δικαιώματα που έχει κάθε Έλληνας πολίτης. Γιατί να περιοριστούν τα δικαιώματα των Ελλήνων; Με ποια λογική;», του απάντησε.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις