"Ο στόχος αυτής της καμπάνιας είναι να συνεχίσουμε στο δύσκολο δρόμο, να πείσουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι οι πολίτες, αδιαμεσολάβητα. Να είμαστε ανοικτοί σε όλους και όλες όσους μας στήριξαν ανεξάρτητα από την καταγωγή που προέρχονται. Ταυτόχρονα να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες το isyriza θα είναι μια πλατφόρμα όπου θα μπορεί κάποιος να ενημερώνεται, να ψηφίζει, να λέει τη γνώμη του", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

O Aλέξης Τσίπρας μίλησε για εκδικητικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους νέους ανθρώπους εξαιτίας των αλλαγών στην Παιδεία, την κατάργηση των σχολών.

"Δεν μπορεί να δυσφημίζουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και ταυτόχρονα να κλείνουν σχολές.Ο μέσος τηλεθεατής αν ακούσει τα κανάλια θα νομίζει ότι τα Πανεπιστήμια είναι κέντρα κατασκευής μολότοφ. Θέλουν να δημιουργήσουν πελατεία για ιδιωτικά συμφέροντα και στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αυτός είναι ο σκοπός τους", είπε χαρακτηριστικά.Ο ΑλέξηςΤσίπρας, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση της ΝΔ λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Μέσα σε 4 μήνες διαπιστώσαμε τα εξής:

Πόσο πολύ τους έλειπε η επαφή με την διακυβέρνηση και πόσο ήθελαν να καταλάβουν τις θέσεις και επειδή δεν έφταναν για όλους διπλασίασαν τους μετακλητούς και έφτιαξαν το επιτελικό κράτος, αύξησαν τους μισθούς τους και επειδή παρ’ ότι άριστοι δεν διέθεταν όλοι πτυχία – έφτιαξαν τους νόμους έτσι ώστε να μην απαιτούνται πτυχία.

Μάθαμε λοιπόν πόσο μεγάλα πυροτεχνήματα ήταν τα προεκλογικά τους λόγια όπως στην Συμφωνία των Πρεσπών που θα την τηρήσουν και θα την τιμήσουν καθώς και το προσφυγικό που τα έκαναν θάλασσα.

Σημαία προεκλογική ήταν η στήριξη της μεσαίας τάξης και το μόνο που έχουν κάνει είναι να διαθέτουν τον προϋπολογισμό και τους πόρους που εμείς εξασφαλίσαμε όχι για να διευκολύνουν την μεσαία τάξη αλλά στηρίζοντας τους λίγους. Όλος ο δημοσιονομικός χώρος του 2019 και του 2020 πηγαίνει μονοδιάστατα στις επιχειρήσεις και όχι στη μεσαία τάξη που είχαμε εμείς υποστηρίξει.

Όταν μειώνεις 5 μονάδες την φορολογία τους κερδίζουν αυτοί που έχουν μια τεράστια κερδοφορία.

Αντίγια ελαφρύνσεις είδαμε αυξήσεις στην μεσαία τάξη πρώτα απ’ όλα από την ΔΕΗ. 500 εκ. ευρώ θα χρεωθούν οι καταναλωτές, 15% αύξηση στα τιμολόγια και επιβάρυνση 100 ευρώ το χρόνο για την μέση οικογένεια.

Το κυριότερο όμως είναι τα εργασιακά, όλα ξηλώθηκαν σε λίγους μήνες, οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, η υποχρεωτικότητα των συμβάσεων και όλα αυτά φάνηκαν στην ΕΡΓΑΝΗ που έχουμε αρνητικό ρεκόρ απολύσεων 18ετίας!".

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις