Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας, αναφέρθηκε στις τράπεζες και τα θαλασσοδάνεια, στην κρατική καταστολή και την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ, στις δηλώσεις Βορίδη περί ξύλου, στην εξαίρεση του ίδιου και του Δ. Τζανακόπουλου από την Προανακριτική, και στο θέατρο Φρουζή.

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη

«Στην επίδειξη ακροδεξιού ολοκληρωτισμού με την αμνήστευση των τραπεζιτών για τα θαλασσοδάνεια ,με την εισβολή των ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ , με το "αναγκαστικό ξύλο" του Βορίδη ,με την αντιςυνταγματικη εξαιρεςη εμένα και του Δημητρη και με το θέατρο του αρχιμιζαδορου Φρουζη στην προανακριτική που από κατηγορούμενο τον κανουν μάρτυρα στη "σκευωρία Παπαγγελόπουλου "απαντάς με ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΥΝ !

Οταν ο αντίπαλος διαμορφώνει τη "νομιμότητα της ασυδοσίας" για να κουκουλώσει τις κωλοτούμπες του στις Πρεσπες και στο προσφυγικό, για να εξυπηρετήσει τους ολιγάρχες και τα ΜΜΕ που τον στήριξαν και για να κουκουλώσει τις υποθέσεις στελεχών του που ασκήθηκαν διώξεις η ειναι στη δικαιοσύνη, ΕΣΥ δεν πρεπει να βαστάς ανθονερο …..

Η προανακριτική ειναι crash test και ο νοών νοειτω….»

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις