Όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου συσχέτισε τα ευρήματα της ΑΣΟΕΕ με τα όπλα του συριακού στρατού

Όταν η Δόμνα Μιχαηλίδου συσχέτισε τα ευρήματα της ΑΣΟΕΕ με τα όπλα του συριακού στρατού

Αντιδράσεις προκαλεί στα social media η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία δήλωσε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ότι τα «όπλα» που εντοπίστηκαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, είναι «όπλα στα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας»!

Συγκεκριμένα, η Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας στον «Flash 99,4», είπε: «Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε ένα πανεπιστήμιο, έναν δημόσιο φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά τρομερά επικίνδυνα όπλα μέσα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Το αν έκανε καλά η αστυνομία που βρήκε ένα τέτοιο μεγάλο έγκλημα, με ξεπερνά».

Υπενθυμίζεται πως η κ. Μιχαηλίδου είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων όταν είχε μπερδέψει τον πατριωτισμό με τον εθελοντισμό μιλώντας για το έπος του 1940, ενώ λίγες μέρες έγινε και πάλι «στόχος» όταν αρνήθηκε να σχολιάσει το ρατσιστικό μπάρμπεκιου κοντά στο Κέντρο Προσφύγων στα Διαβατά επειδή «δεν είναι πολιτικός, αλλά οικονομολόγος».