Η Γιάννα Αγγελοπούλου σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις δήκωσε πως κατά την γνώμη της ο εορτασμός των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 είναι σημαντικότερος από τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Κατά τα άλλα μίλησε για την ζωή της, αναφέρθηκε με νοσταλγία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και κράτησε αποστάσεις τόσο από τον Αλέξη Τσίπρα για τις σχέσεις της με τον οποίο ερωτήθηκε αλλά και όλους τους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών σε μια προσπάθεια να κρατήσει ισορροπίες. Σε επόμενο σημείο της συνέντευξης και μετά από επίμονή του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ πάντως άφησε αιχμές για τον κ. Τσίπραλέγοντας με χαμόγελο "Αρχή άνδρα δείκνυσι"

Η Γιάννα Αγγελοπούλου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η κ. Αγγελοπούλου ερωτήθηκε και τον ορισμό της ως προέδρου της επιτροπής«Ελλάδα 2021» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συγκεκριμένα για το εάν οι εορτασμοί του 2021 χρησιμοποιηθούν για να αγνοηθεί η εικόνα της Κυβέρνησης κάτι που αρνήθηκε λέγοντας ότι αν επρόκειτονα συμβεί κάτι τέτοιο θα είχε καθίσει σπίτι της

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις