Σύμφωνα με πληροφορίες, νεκρή είναι μια 74χρονη γυναίκα από το Ιαλυσό της Ρόδου, η οποία πνίγηκε όταν πλημμύρισε το σπίτι της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν κατάκοιτη κι έτσι δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Η Ροδιακή δημοσίευσε ότι το νερό ανέβηκε πάνω από το ύψος του κρεβατιού με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σπίτι της άτυχης που έχασε τη ζωή της. Στον τοίχο αριστερά, φαίνεται το ύψος που ανέβηκε το νερό. Η στάθμη του ήταν πολύ πιο ψηλά από το κρεβάτι της.Οι ισχυρές βροχοπτώσεις εκδηλώθηκαν το απόγευμα με τους δρόμους να μετατρέπονται σε ορμητικούς χειμάρρους, τόσο στην πόλη της Ρόδου, όσο και σε χωριά.

Το νησί δοκιμάζεται και από διακοπές ρεύματος και υπερχειλίσεις ποταμιών που σημειώθηκαν στις περιοχές Αρχίπολη, Λάρδο, Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο, εντός ή εκτός της πόλης της Ρόδου.

https://www.flash.gr/wp-content/uploads/2020/04/pixel1x1.png

Πηγή φωτογραφιών: Η Ροδιακή

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις