Μάλιστα το σχετικό βίντεο που έγινε viral, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο γνωστός για τις κατά καιρούς προκλητικές του δημόσιες τοποθετήσεις συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Μπαλάσκας.

Η κίνηση αυτήμπορεί να συνηθίζεται στις ΗΠΑ-όπως βλέπουμε σε αστυνομικές σειρές και σχετικές τηλεοπτικές εκπομπές- αλλά στην Αθήναπροκάλεσε την ενόχληση και ταυτόχρονα την αντίδραση της ηγεσίας της ΓΑΔΑ, καθώς η καταγραφή και δημοσιοποίηση του υλικού από τους αστυνομικούςέγινε χωρίς καμία άδεια από την Υπηρεσία τους.

Για το λόγο αυτό, διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Να σημειωθεί ότι το βίντεο τραβήχτηκε τα ξημερώματα της 22ης Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια νυχτερινής βάρδιας περιπολικού της Άμεσης Δράσης στην Αθήνα. Οι αστυνομικοί καταδιώκουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα το ύποπτο όχημα, το οποίο τελικά βγαίνει εκτός δρόμου, μπαίνει σε άλσος και συγκρούεται σε δέντρο. Τελικά οι ύποπτοι συλλαμβάνονται.

Μάλιστα, στο βίντεο, αστυνομικός ζητά επιτακτικά από τον ύποπτο που έχει συλληφθεί να πει το όνομά του στην κάμερα, και τον ρωτάει επίμονα γιατί έκανε την κλοπή. Ο συλληφθείςεμφανίζεται να κλαίει, καθώς οι αστυνομικοί τού περνούν χειροπέδες.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις