Έκανα την αίτηση για τη θέση του διοικητή. Όταν με φώναξε προεκλογικά ο πρόεδρος στο γραφείο του στη Βουλή και μου ζήτησε να τον στηρίξω πολιτικά, εγώ του είπα πως θα τον κάνω. Και τον παρακάλεσα λέγοντας αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, αν μπορείτε και θέλετε επειδή δεν θα κατεβώ στις εκλογές να μου δώσετε μία από αυτές τις θέσεις. Και ο πρωθυπουργός δεν διαφώνησε.

"Δεν ήταν συναλλαγή, τον παρακάλεσα" είπε ο κ. Πατέρας ο οποίος είπε ότι παραιτήθηκε μετά από συζήτησή του με τοπικά γαλάζια στελέχη αλλά ότι δεν δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα από τον υπουργό Υγείας ή άλλο μέλος της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση των ΑΝΕΛ είπε ότι έφυγε από το κόμμα επειδή είδε το μπάχαλο.

Μάλιστα, ο κ. Πατέρας καταφέρθηκε και εναντίον ορισμένων στη ΝΔ που μετά τις εκλογές διακατέχονται από ηλικιακό ρατσισμό.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει τον αντικαταστάτη του απάντησε θετικά αφήνοντας αιχμή πως πρόκειται για άτομο με σχέση συγγένειας με κάποιο γαλάζιο στέλεχος.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια

Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της "αριστείας" και του "επιτελικού κράτους" του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό Πρωθυπουργό.

Όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξώφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις