Αυτήν τη φορά πρόκειται για το νέο διοικητή του Νοσοκομείου της Κω, Τάσο Τσαχουργιανίδη, τέως πρόεδρο της Ν.Δ. Λέρου, πρώην πρόεδρο του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό του Γιώργου Παυλή.

Ο κ. Τσαχουργιανίδης έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τοποθετήσεις του, όσον αφορά στο προσφυγικό ζήτημα.

«Πρόσφυγες, μετανάστες, λαθρομετανάστες, μουσουλμάνους εισβολείς, όπως θέλετε μπορείτε να τους πείτε» είχε πει τον Οκτώβριο σε τηλεοπτικό παράθυρο, με αφορμή κινητοποίηση του σωματείου.

Αντίστοιχου ύφους και ήθους και η ακόλουθη δημοσίευσή του στο facebook:

Στα τέλη του ίδιου μήνα, βιντεοσκόπησε την άφιξη φουσκωτού με πρόσφυγες στη Λέρο και ανήρτησε το βίντεο στο Facebook, με το σχόλιο: «Ντροπή, αίσχος, φόβος …… ΑΠΟΒΑΣΗ ακριβώς κάτω από το σπίτι μου». Λίγο αργότερα, έθεσε τα πραγματικά ερωτήματα: «Απροστάτευτοι εντελώς. Φυλάμε σύνορα; Κοιμόμαστε ήσυχοι; […] Υπάρχει ηθικός αυτουργός για όλο αυτό; […]».

Διαβάστε: Κωνσταντίνος Πατέρας: Ο Μητσοτάκης μου ζήτησε να τον στηρίξω πολιτικά κι εγώ τον παρακάλεσα για τη θέση του διοικητή [vid]

Τον Αύγουστο προέβη στην εξής ανάρτηση για τη φωτιά στη Λέρο: «[…] ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα σχετικά με το μεταναστευτικό το οποίο χθες στη Λέρο είχε τη μεγάλη φωτιά. Ο Μετανάστης είναι Μετανάστης, Ο Παράνομος Μετανάστης είναι Παράνομος Μετανάστης, Ο Λαθρομετανάστης είναι Λαθρομετανάστης, ο κλέφτης και διαρρήκτης είναι κλέφτης και διαρρήκτης, ο εμπρηστής είναι εμπρηστής. Τέλος».

Και οι προκλήσεις δεν τελειώνουν εδώ… Την ημέρα των βουλευτικών εκλογών ανήρτησε τη φωτογραφία ενός κηδειόσημου του ΣΥΡΙΖΑ, δίπλα σε ένα αναμμένο κερί με μαύρη κορδέλακαι ευχήθηκε με μεγαλοψυχία «Καλό ταξίδι, καλό Παράδεισο».

Αλλά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε απευθυνθεί το ίδιο "κομψά" με αφορμή το Μακεδονικό: «“Κύριε” Παυλόπουλε, […] το ξέχασες για την καρέκλα. Ντροπή σου».

Τον Ιούνιο του 2018, είχε βάλει, μάλιστα, ως εικόνα προφίλ στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την κάτωθι εικόνα, προκειμένου να δείξει το "πένθος" του για τον "θάνατο"της Μακεδονίας:

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι ως πρόεδρος του σωματείου δεν υπήρξε κομματικός, αλλά πρόεδρος όλωνκαι θεωρεί βέβαιο, όπως δηλώνει,ότι το ίδιο θα κάνει και ως διοικητής του νοσοκομείου. Τα έργα και οι ημέρες του, πάντως, δείχνουν το ακριβώς αντίθετο. Ο χρόνος θα δείξει…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις